1
2
3
1

For os er kvalitet afgørende

2

Vi gør dine drømme til virkelighed

3

For os er det afgørende at kunden bliver tilfreds. Derfor har vi dig i centrum.

Om Bal Byg A/S

Bal Byg A/S blev grundlagt som selvstændig virksomhed i 1998. Inden da havde tømrerdelen været en fast bestanddel af Ballerup Isolering A/S som blev startet tilbage i 1993.

Bal Byg A/S har i de seneste år oplevet fremgang på trods af krisen i byggebranchen. Vi har gennem tiden opbygget en række stærke relationer til faste kunder, som betjener sig fast af os og anbefaler os til hver en tid.

Bal Byg A/S består af 15-20 ansatte. I svende staben har vi et utrolig dygtigt mandskab, der har været i virksomheden i en årrække.

Dette giver et stærkt samarbejde som altid resulterer i et stykke flot og gennemført arbejde hos kunden.

Firmaets daglige ledelse består af nedenstående personer, der tilsammen har den nødvendige ekspertise til at rådgive og hjælpe kunderne bedst muligt.

Gennem Bal Byg’s historie, har vi leveret mange flotte projekter til kunderne. Vi har arbejdet med ældre liebhaver boliger på Frederiksberg, Skole renoveringer i Hillerød og større underentrepriser på Teglholmen. Alt dette har givet os en unik erfaring, som gør os kompetente til at lede alle størrelser af projekter.

Hvorfor os?

 • Solidt håndværk

  Hos Bal Byg A/S tør vi godt garantere solidt og veludført håndværk. Vi har gennem en årrække leveret stærke og gode løsninger som vores kunder har været begejstreret for.

 • Erfaren virksomhed

  Bal Byg A/S blev etableret i 1998 efter at have været en underafdeling til Ballerup Isolering A/S i en årrække. Derfor har vi opbygget et solidt kundefundament, som altid anbefaler os.

 • Kreative løsninger

  Bal Byg A/S tænker ud af standardiseret løsninger, så kunden altid kan få det ønskede resultat uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 • Kunden i centrum

  Hos Bal Byg A/S er kunden altid i centrum. Vi gør alt for at tilfredsstille kundernes krav, samtidig med vi er en god sparringspartner, så nye, alternative og spændende løsninger bliver foreslået.

Medarbejderne på kontoret

Hans H. Sørensen

Hans H. Sørensen

Direktør

40 13 31 40
[email protected]

Dennis Petersen

Dennis Petersen

Projektchef & Partner

40 13 21 50
[email protected]

Peter Willumsen

Peter Willumsen

Projektleder

28 14 62 43
[email protected]

Jannie Knudsen

Jannie Knudsen

Administration

70 23 65 65
[email protected]

Call Now Button